Gsuzmi79s6kmiwxyp46y

USUDITE SE USUDITI!

Vaša slika vas o vama, je ključ uspješnog života, na svim životnim područjima: zdravlju, odnosima, karijeri, poslu, te vremensko-novčanoj slobodi i neovisnosti.


 


 

Program, koji vam svakodnenvo donosi motivirajuće misli i aktivne korake, koji vas sigurno i jednostavno vode putem ostvarivanja vaših ciljeva, želja, snova. Za vas potpuno BESPLATAN, kao moj poticaj vašoj odvažnoj odluci, da ostvarite vaše snove!


Vaš bonus: 69€

DreamMastermind Klub, je ekskluzivno članstvo u prvom takvom klubu na našim prostorima, gdje vas svaki mjesec čekaju novi programi, materiali,jnige, treninzi, VIP susreti i sve ostalo potrebno, da ostvarite vaše ciljeve i snove, bar dvostruko brže i lakše. Moć masterminda je nezamjenljiva sila, koja pokreće nevidljive silnice ovog Univerzuma u cilju ostvarivanja onoga što želite.

Imat ćete priliku da se 3 mjeseca družite u DreamMastermind Klubu i uživate sve povlastice članstva.

Kliknite na ovaj link i pogledajte: https://dreambuilder.teachable.com/p/dream-mastermind-klub

Vaš bonus: 51€- vrijednost: neprocjenljiva!


Izaberite:Vaš mentor


Snježana Ristić
Snježana Ristić

Sa vama je Snježana Ristić, certificirani LifeMastery Consultant LMInstituta iz Los Angelesa, međunarodni govornik, koji dijeli pozornicu sa vodećim svjetskim učiteljima na području razvoja ljudskog potencijala kao što su Mary Morrissey, Jack Canfield, Bob Proctor, Lisa Sasevich i mnogi drugi. Prva sam na prostorima ex YU, a medju prvima u Evropi, koja je certificirana da podučava DreamBuilder sistem, Metodologiju Success Principles, te još niz drugih licenciranih programa. Kroz te programe je kod nas za samo nekoliko godina prošlo oko 1000 ljudi sa fenomenalnim rezultatima. Osnivač sam vodeće institucije na ex YU području za razvoj ljudskog potencijala DreamCoach Akademije, koja obučava transformativne trenere za licencu DreamBuilderSuccess coacha.


Sa svojih više od šezdeset godina života, izgrađujem i vodim međunarodni posao, koji mi omogućava udoban i život ispunjen zadovoljstvom i ljubavi. Ali do nedavno nije bilo tako. Bila sam na dnu, kako poslovnom tako i privatnom i bila beskućnica u dobi od skoro 60 godina. Ali, sa upoznavanjem principa DreamBuildera, koji su usmjereni na rezultate, sada sam na dobrom putu da izgradim nov milijunski posao. Svojim znanjima pomažem ljudima da žive bolje i ljepše i da ostvaruju svoje snove.


I ako sam ja to mogla, zasigurno to možete i VI i ja vam mogu pri tome pomoći.


Na vaše snove, Vaš MasterCoach Snježana Ristić


KRISTINA BULEŠIĆ: https://www.facebook.com/bulesic.kristina/posts/46...

Draga Snježana Ristić, želim Ti se javno ZAHVALITI na svemu što jesi, što činiš i dijeliš!!!!😃Svatko od nas ima slobodu izbora koga ce čuti, slijediti,doživjeti, tražiti podršku..na svom Putu..i to u pojedinim fazama mog života su bili mnogi divni ljudi,i svima veliko HVALA na tome😃

Ti si u moj život ušla na jedan vrlo neobičan način, gdje smo već sljedećeg mjeseca bile na edukaciji u Los Angelesu ( u trenutku kad sam ja imala novaca taman da platim put autobusom od Pule do Zagreba ( cca 300 km), a "odjednom" eto me u LA:-)

I opet se u međuvremenu svašta nešto promijenilo..i nakon 2 godine eto mene u 40-dnevnom programu "Novčani proboj", čiji je prvi ciklus završio, a ja u "pripremama" za skorašnji odlazak u New York😃E, pa draga Snježana, podrška si mi u otvaranju mojih najluđih Snova, hvala ti💗a to je tek početak!! Jupiiiiiiiiiiiiii

Hvala hvala hvala

Volim Te!!!!!!

Česta pitanja


Kada kurs počinje i kada završava?
Kurs počinje sada i nikad ne završava! To je u potpunosti samo-tempirani online kurs - vi odlučujete kada ćete početi i kada ćete završiti.
Koliko dugo imam pristup kursu?
Kako zvuči -doživotno pravo pristupa-? Nakon upisa, imate neograničen pristup ovom kursu onoliko dugo koliko želite - preko bilo kog uređaja koji posedujete.
Šta ukoliko sam nezadovoljan/a ovim kursom?
Mi ne želimo da Vi budete nezadovoljni! Ukoliko ste nezadovoljni kupovinom, kontaktirajte nas u prvih 30 dana od datuma kupovine, i mi ćemo vam vratiti celokupan iznos.

Izaberite: